Restaurant de carn a la brasa i cuina catalana

Vilassar de Mar

La nostra filosofia de cuina rau en oferir els millors productes de proximitat i de la terra, tractant-los i transformant-los amb el fi de fer-los agradables al gust i apropiats per als nostres consumidors, ja que de ben segur acabem oferint productes d’important valor i d’ excel·lent qualitat que fan d’ ells un exquisit plaer pel menjar.

Oferim tota mena de plats de cuina casolana, catalana i mediterrània, adaptant-nos a tots aquells productes de temporada i de mercat que són protagonistes al llarg de tot l’ any.

El nostre tret característic destaca especialment en carns a la brasa fetes amb el forn de carbó d’alta tecnologia Josper.

L ’ equip humà de Can Pa amb Tomàquet us agraeix el vostre suport i vol seguir comptant amb la vostra presència.

Passió per la brasa

Coneix la nova especialitat de la casa, gaudeix de tot tipus de carns i verdures a la brasa fetes al forn Josper®

El Restaurant

La ubicació del nostre restaurant a Vilassar de Mar ens permet oferir bons productes de proximitat i de temporada, fet que contribueix a poder garantir una gran qualitat en els nostres plats. Així mateix, mantenim l’ obertura de nits amb oferta de tapes i alguns dels plats típics de la cuina catalana dels que heu pogut gaudir fins ara.

Cuina casolana

Gran qualitat i varietat de la cuina mediterrània als nostres plats

Horaris

Dilluns, Dimarts, Dijous i Divendres

de 20:30h a 00:00h

Dissabtes

de 13:30h a 16:00h i de 20:30h a 00:00h

Diumenges

de 13:30h a 16:00h

horari excepcional degut a restriccions:

Horari per recollir les comandes al restaurant:
Tots els dies de 13:00-16:30h i de 19:00-21:30h.

POSTRES CATALANES

No hi ha un bon àpat sense unes bones postres, tenim en compte tots i cadascun dels paladars dels nostres clients. Oferim postres de la casa i no podia faltar la crema catalana!