El nostre equip humà

Sota la direcció de Can Pa amb Tomàquet, trobem el nostre xef Arnald Pérez.

La seva passió per la cuina el va portar a estudiar l’any 2010 a l’ escola d’ Hostaleria Hofmann, fent els cursos de cuina i pastisseria.

Un cop obtingut el títol de xef, va tenir l’ oportunitat de seguir formant-se i de treballar en diferents restaurants del País Basc. Anys després, viatjava fins a Seul (Corea del Sud) per ampliar els seus coneixements gastronòmics.

Posteriorment de treballar en diferents restaurants, va acceptar el repte de reeixir
el Can Pa amb Tomàquet, i a dia d’ avui ha acabat sent el propietari i responsable del restaurant.

Tot el que s’ ha aconseguit fins ara únicament es pot adquirir partint d’una gran vocació professional, que fa que sempre es vulgui innovar, recrear i superar-se amb nous oferiments culinaris pels seus clients, juntament amb un equip de professionals que l’acompanyen tot seguint un principi personal:

“El millor que un pot fer per als altres
és servir-los del que millor sap fer”